selligent marketing cloud services

AL 20 JAAR PARTNERS

rapidsugar & Selligent marketing cloud

RapidSugar was in 2003 de eerste Nederlandse partner van Selligent. Inmiddels, ruim 18 jaar later, hebben we samen veel mooie successen behaald. We ondersteunen meerdere Selligent Marketing Cloud klanten zoals Pathé, Eye Wish, Holland Casino, de Bijenkorf en bol.com met technische, strategische en creatieve services in Selligent Marketing Cloud. Als gecertificeerd partner helpen we je graag met de implementatie en optimalisatie van jouw Selligent Marketing Cloud platform.

Facts & figures

  • Selligent Marketing Cloud partner sinds 2003
  • Ruim 18 jaar ervaring
  • Selligent gecertificeerde developers
  • Ondersteuning van meer dan 25 Selligent Marketing Cloud klanten
  • Ervaring met alle Selligent modules (Marketing Cloud, Campaign, Site en Cortex)
  • Meervoudig winnaar Selligent Awards

Implementatie

Heb je de keuze voor Selligent Marketing Cloud gemaakt? Als gecertificeerd implementatiepartner helpen we je om de tool optimaal in te richten en zo snel mogelijk in gebruik te nemen. Op basis van jouw wensen en onze best practices zetten we het datamodel en de koppelingen met andere systemen zoals je CRM platform op. Daarnaast helpen we je met het migreren van bestaande campagnes en zetten we nieuwe campagnes en customized templates voor e-mails en landingspagina's voor je op.

Campagne ontwikkeling

Of het nou gaat om het ontwikkelen van een eenmalige salescampagne of het opzetten van volledige customer journeys, we hebben alle benodigde technische, strategische en creatieve expertise in huis om je op de juiste manier te ondersteunen. Samen met jouw team bepalen we de beste strategie, creëren we innovatieve concepten, ontwikkelen we de digitale touchpoints en zorgen we voor een vlekkeloze executie in Selligent Marketing Cloud.


TEMPLATE ONTWIKKELING

Op basis van jouw wensen en onze best practices ontwikkelen we modulair opgezette templates voor bijvoorbeeld e-mails en landingspagina's die flexibel ingezet kunnen worden voor verschillende type campagnes. We implementeren de templates in Selligent Marketing Cloud en geven een gebruikerstraining. Vervolgens onderwerpen we de templates periodiek aan onze strenge APK E-mailkeuring, waardoor je zeker weet dat je campagnes altijd optimaal werken op ieder device en in elke e-mailclient. Daarnaast ben je er ook van verzekerd dat je altijd van de nieuwste snufjes gebruik kunt maken!

Training & support

Wil je meer uit Selligent Marketing Cloud halen of heb je een nieuwe medewerker binnen je team die met de tooling moet werken? We organiseren gebruikerstrainingen op verschillende niveau's voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Alle trainingen worden op maat gemaakt voor jouw organisatie. Daarnaast zijn we er altijd om support te bieden als je toch tegen een probleem aanloopt of als je advies nodig hebt.

operationele ondersteuning

Kom je door de operationele drukte niet toe aan de ontwikkeling van nieuwe campagnes? We kunnen de dagelijkse operatie volledig of gedeeltelijk voor je uit handen nemen, zodat je zelf je handen vrij hebt om met nieuwe projecten aan de slag te gaan.

Wil je meer weten over onze Selligent Marketing Cloud services? Neem contact met ons op.

Bekijk expertise
Go!

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.