Marigold Engage services

AL 20 JAAR PARTNERS

RapidSugar & Marigold

RapidSugar was in 2003 de eerste Nederlandse partner van Marigold Engage (voormalig Selligent Marketing Cloud). Inmiddels, ruim 18 jaar later, hebben we samen veel mooie successen behaald. We ondersteunen meerdere Marigold klanten zoals Holland Casino, de Bijenkorf en bol.com met technische, strategische en creatieve services in Marigold Engage. Als gecertificeerd partner helpen we je graag met de implementatie en optimalisatie van jouw Marigold Engage platform.

Facts & figures

  • Marigold Engage partner sinds 2003
  • Ruim 18 jaar ervaring
  • Marigold Engage gecertificeerde developers
  • Ondersteuning van meer dan 20 Marigold Engageklanten
  • Ervaring met alle Marigold oplossingen (Engage, Grow, Loyalty en LiveContent)
  • Meervoudig winnaar Marigold Awards

Implementatie

Heb je de keuze voor Marigold Engage gemaakt? Als gecertificeerd implementatiepartner helpen we je om de tool optimaal in te richten en zo snel mogelijk in gebruik te nemen. Op basis van jouw wensen en onze best practices zetten we het datamodel en de koppelingen met andere systemen zoals je CRM platform op. Daarnaast helpen we je met het migreren van bestaande campagnes en zetten we nieuwe campagnes en customized templates voor e-mails en landingspagina's voor je op.

Campagne ontwikkeling

Of het nou gaat om het ontwikkelen van een eenmalige salescampagne of het opzetten van volledige customer journeys, we hebben alle benodigde technische, strategische en creatieve expertise in huis om je op de juiste manier te ondersteunen. Samen met jouw team bepalen we de beste strategie, creëren we innovatieve concepten, ontwikkelen we de digitale touchpoints en zorgen we voor een vlekkeloze executie in Marigold Engage.


TEMPLATE ONTWIKKELING

Op basis van jouw wensen en onze best practices ontwikkelen we modulair opgezette templates voor bijvoorbeeld e-mails en landingspagina's die flexibel ingezet kunnen worden voor verschillende type campagnes. We implementeren de templates in Marigold Engage en geven een gebruikerstraining. Vervolgens onderwerpen we de templates periodiek aan onze strenge APK E-mailkeuring, waardoor je zeker weet dat je campagnes altijd optimaal werken op ieder device en in elke e-mailclient. Daarnaast ben je er ook van verzekerd dat je altijd van de nieuwste snufjes gebruik kunt maken!

Training & support

Wil je meer uit Marigold Engage halen of heb je een nieuwe medewerker binnen je team die met de tooling moet werken? We organiseren gebruikerstrainingen op verschillende niveau's voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Alle trainingen worden op maat gemaakt voor jouw organisatie. Daarnaast zijn we er altijd om support te bieden als je toch tegen een probleem aanloopt of als je advies nodig hebt.

operationele ondersteuning

Kom je door de operationele drukte niet toe aan de ontwikkeling van nieuwe campagnes? We kunnen de dagelijkse operatie volledig of gedeeltelijk voor je uit handen nemen, zodat je zelf je handen vrij hebt om met nieuwe projecten aan de slag te gaan.

Wil je meer weten over onze Marigold services? Neem contact met ons op.

Bekijk expertise
Go!

Contact

Meer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.