Interactieve e-mailmarketing

Persoonlijker, relevanter en effectiever

E-mail is nog steeds één van de meeste effectieve marketingkanalen met de hoogste ROI. En de ontwikkeling van e-mailmarketing staat niet stil. Met interactieve technieken als tabs, sliders en formulieren worden e-mails nóg persoonlijker. Het worden bijna mini websites. Dit biedt op zowel functioneel als creatief vlak interessante mogelijkheden voor e-mailmarketeers. Het toepassen van deze nieuwe ontwikkelingen hebben een bewezen effect op de resultaten van e-mailcampagnes.

Interactieve e-mailtemplates

Wil je de mogelijkheden van e-mail optimaal benutten? We helpen je met het ontwikkelen van interactieve e-mailtemplates, waarmee je zelf snel en gemakkelijk perfecte e-mails voor jouw e-mailcampagnes kunt creëren. We ontwikkelen creatieve designs die passen bij jouw merk, zetten het ontwerp om in HTML die voorzien is van de nieuwste interactieve technieken en implementeren het e-mailtemplate in je eigen ESP. En met onze speciale e-mail APK check zorgen we ervoor dat je template altijd up-to-date is en geoptimaliseerd is voor ieder device.

E-mail journeys & campagnes

Heb je het gevoel dat je niet het maximale haalt uit je e-mailmarketing activiteiten? Onze strategische en creatieve specialisten helpen je graag met het ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van je e-mailmarketing activiteiten. Op basis van jouw doelstellingen creëren we samen een campagne of volledige customer journey. Hierbij combineren we strategie, data, techniek en creativiteit om het optimale resultaat te bereiken. Of het nu gaat om het genereren van leads, het onboarden en activeren van nieuwe klanten, het verhogen van de loyaliteit of het terugwinnen van slapende klanten. Voor iedere uitdaging hebben we een passende oplossing.

Waarom kiezen voor rapidsugar?

Onze e-mail development teams ontwikkelen e-mailcampagnes en templates voor onder andere bol.com, Eye Wish, Pathé, de Bijenkorf en KLM en hebben ervaring met een breed aanbod van e-mail/marketing automation tools zoals Selligent Marketing Cloud, Salesforce Marketing Cloud en Adobe Campaign.

Is jouw e-mailtemplate aan vervanging toe, wil je tijd besparen door met één flexibel in te zetten e-mailtemplate te werken of wil je de resultaten van je e-mailcampagnes verbeteren door e-mails persoonlijker en interactiever te maken? We helpen je graag.

Bekijk cases
Go!

Services

Waar we je mee helpen

Strategie & concept

Visual design

Tool implementatie

E-mail development

Campaign development

Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail met een link naar de download.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.

Contact

Meer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.