Campagneontwikkeling- en management

In effectieve data-driven campagnes worden steeds meer kanalen gebruikt die elkaar ondersteunen en versterken. RapidSugar heeft de creativiteit, het strategische inzicht en de technische vaardigheden in huis om zowel e-mailcampagnes als volledige omnichannel campagnes te bedenken en uit te voeren.

Datagestuurde klantprogramma's

Data-driven campagnes zijn programma's die klantcontact en een klantdialoog mogelijk maken op basis van data. Van een simpele welkomstcampagne tot complexe crossmediale campagnes met bijvoorbeeld in-app triggers en andere slimme technieken: RapidSugar is graag jouw creatieve, strategische en technische sparring partner.


klantreis als basis

De blauwdruk van een campagne bedenken we vaak vanuit de customer journey of customer lifecycle. Hierin verwerken we het DNA van jouw merk en stellen we de verwachtingen en de emotie van de consument centraal. Daarna bedenken we natuurlijke contactmomenten en relevante content om jouw doelgroep mee te bereiken en te activeren.


techniek en creatieF concept

We implementeren jouw campagnes zowel binnen bestaande- als nieuwe tooling. Daar waar nodig maken we koppelingen naar de verschillende kanalen (social, SMS, print, push, web, etc.). Naast de techniek bedenken we het creatieve concept en schrijven we activerende teksten voorzien van frisse designs.


Analyse en Monitoring

Goede monitoring en het continu verbeteren van campagnes heeft onze volle aandacht. We richten de campagne zo in dat een dashboard kan worden opgezet om de performance - van campagneniveau tot contactmomenten - continu te monitoren. Na afloop dragen we het project over zodat jouw medewerkers zelfstandig het beheer en eventuele aanpassingen zelf kunnen uitvoeren.

SERVICES

Wat we voor je doen

Strategie & Concept ontwikkeling

Visual design

Bouw campagnes

Implementatie in tooling

Monitoring & Analyse

hulp nodig bij het ontwikkelen van campagnes?

We helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

BEDANKT!
WIJ NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP
Oeps, er ging iets mis!
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
Privacystatement© 2020 Rapidsugar is ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd