Creatieve data-driven
marketing campagnes
We vertellen jouw digitale verhalen

strategie, creatie en uitvoering

e-mail marketing

E-mail zit in ons DNA: RapidSugar heeft twee decennia lang ervaring met e-mailmarketing en verschillende e-mailplatformen. Met cutting edge design, activerende copywriting en creatieve concepten veroveren we de harten van jouw doelgroep. We bieden creatieve, operationele en strategische ondersteuning aan klanten in uiteenlopende branches (financieel, travel, retail, e-commerce, publishing).

Jouw eigen e-mailafdeling op afroep

Wil je geen dagelijkse zorgen over de uitvoering en verzending van je e-mailmarketing? Onze copywriters, conceptonwikkelaars, visual designers en developers staan altijd voor je klaar.

Ontwikkeling e-mail templates

Wil je een nieuw e-mail template laten opzetten of zijn je huidige e-mails toe aan een opknapbeurt? Wij ontwikkelen e-mailtemplates met de nieuwste interactieve functionaliteiten en houden ze up-to-date met onze periodieke APK E-mailkeuring.

Campagneontwikkeling- en management

Met onbegrensde creativiteit, strategisch inzicht en technische know-how bedenken we creatieve e-mailcampagnes en integreren die met kanalen zoals web, social, SMS, push notificaties en print.
Meer diensten
GO!

data, Tooling en processen

Marketing automation

We bedenken en implementeren niet alleen creatieve data-driven marketing campagnes, maar we denken ook dat het altijd beter kan. Daarom proberen we altijd meer te halen uit de bestaande tooling, data te ontsluiten via nieuwe koppelingen en processen te verbeteren.

Verbeteren van jouw marketing automatisering

Heb je het gevoel dat de organisatie rondom jouw marketing automation processen niet efficiënt en effectief is? RapidSugar ontzorgt je volledig; van procesanalyse en het automatiseren van processen tot aan het opleiden van jouw medewerkers.

Dashboard ontwikkeling en analyses

In één oogopslag inzicht in campagne resultaten? We ontwikkelen dashboards op maat: met rapportages op campagne niveau over alle kanalen of juist inzoomend op specifieke kanalen en klantinteracties.

Gebruik van marketing automation tooling

Wil jij het maximale halen uit je tooling? Wij helpen je graag. Dat doen we onafhankelijk en gefaseerd. Daarnaast trainen we jouw medewerkers in het gebruik van de tooling.
Meer diensten
GO!

Analyse, optimalisatie en monitoring

Marketing performance

We verhogen het resultaat van omnichannel campagnes door onze creatieve, technische en analytische vaardigheden. We dragen bij aan een betere executie van campagnes, verhogen conversies van afzonderlijke klantcontacten en meten continue de resultaten die we realiseren.

Workshops en trainingen

Wil jij je kennis bijspijkeren? We bieden praktische workshops en trainingen over onder andere ’design optimalisatie met behulp van eye-tracking’ en ‘hoe verhoog je de conversie van een campagne‘. Interesse? Bekijk al onze workshops.

Dashboard ontwikkeling en analyses

Effectieve dashboards onderscheiden zich doordat ze in één oogopslag relevante inzichten geven. Vaak ontwikkelen we ze op maat met rapportages op campagne niveau over alle kanalen of juist inzoomend op specifieke kanalen en klantcontacten.

Jouw customer journey optimaliseren

De klantreis is een aaneenschakeling van klantinteracties binnen het sales, service of marketingproces. Hoe verbeter je deze reis zodat de klant een consistente merkervaring beleeft?
Meer Diensten
GO!

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
Privacystatement© 2020 Rapidsugar is ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.