EXPERTISE

strategisch, creatief en technisch

Al ruim 20 jaar helpen we organisaties met e-mailmarketing en marketing automation. We zetten onze strategische, creatieve en technische kennis in om samen met jou klanten te activeren, behouden en terugwinnen. Dit doen we door volledig gepersonaliseerde customer journeys te ontwikkelen voor iedere fase van de customer lifecycle.

INTERACTIEVE
E-MAILMARKETING

Maak je e-mails nog persoonlijker, relevanter en leuker! Met interactieve e-mails creëer je meer aandacht en behaal je betere resultaten.
Meer info
GO!

Marketing
Automation

Automatiseer en optimaliseer je online marketing activiteiten met de juiste tooling, slimme inzet van data en relevante customer journeys.
Meer info
GO!

CUSTOMER JOURNEYS
& CAMPAGNES

Verhoog de klantwaarde en loyaliteit en win klanten terug met volledig gepersonaliseerde digitale customer journeys.
Meer info
GO!

E-MAILMARKETING
SUPPORT

Snel en flexibel extra hulp nodig op jouw e-mailmarketing afdeling? Onze experts staan voor je klaar!
Meer info
GO!

EXPERTISE

STRATEGISCH, CREATIEF EN TECHNISCH

STRATEGIE

Het juiste verhaal, op het juiste moment, dat is waar het om draait. Vanuit het klantbeeld werken we samen met jou aan de strategie, waarmee we klanten unieke ervaringen bieden en ze verrassen met relevante en gepersonaliseerde customer journeys. Het doel? Tevreden klanten die jouw verhaal vertellen.

Creatief concept

Ook al is de timing van je e-mail perfect, zonder een pakkend creatief concept krijgt jouw boodschap niet de juiste aandacht. Onze specialisten creëren creatieve concepten, waarmee we iedere campagne een wauw factor geven.

COPY

Het schrijven van e-mailteksten waarmee we jouw klanten raken en verleiden is waar wij blij van worden. Onze copywriters schrijven e-mailcopy die perfect aansluit bij je organisatie en de doelgroep.

VISUAL DESIGN

Onze designers zijn experts in het ontwikkelen van oogverblindende designs voor e-mails en landingspagina's waarmee we je verhaal vertellen en klanten een unieke ervaring geven.

html templates

Onze developers zorgen ervoor dat je e-mails en landingspagina's altijd perfect werken op ieder device en in iedere browser. Wil je zelf e-mails maken? Dan maken we flexibele templates voor je waarmee je altijd perfecte e-mails creëert.

Campaign development

Alle campagne elementen komen samen in je marketing automation tooling. We richten de software in, maken koppelingen met databronnen zoals je CRM systeem en zorgen ervoor dat je met één druk op de knop je customer journey kunt lanceren!

DASHBOARDS

De lancering van een campagne is pas het begin. We ontwikkelen realtime dashboards, waarmee je altijd en overal inzicht hebt in de resultaten. Het proces van testen, leren en optimaliseren maken we hiermee heel gemakkelijk.

TOOL STACK

WIJ WERKEN onder andere MET

Waar we actief zijn

onze branches

e-commerce

retail

reis

media

Financials

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.