over rapidsugar

ruim 20 jaar ervaring

strategisch, technisch, creatief

onze vakgebieden

Veel bureaus zijn strategisch, technisch of creatief sterk ontwikkeld. Er zijn er maar weinig die deze drie vakgebieden combineren. Want elk vakgebied staat op zich en heeft zijn eigen cultuur en dynamiek. Bij RapidSugar combineren we deze vakgebieden op een unieke manier. En dat is de sleutel tot ons succes - al twee decennia lang.

strategiSCH

We stellen data centraal, ontwikkelen een klantbeeld en bedenken campagnes voor jouw marketing-, sales- en serviceprocessen. We weten wat wel en niet werkt. We gebruiken onze ervaring om jou gerichte, strategische adviezen te geven die passen bij jouw merk, doelstellingen en type organisatie.

technisch

We hebben kennis van tooling en kunnen deze integreren met andere applicaties. Daarmee ontsluiten we data die  gepersonaliseerde communicatie processen aansturen. Analytisch zijn we sterk en weten we hoe je moet testen.

creatief

“If it isn’t creative, it doesn’t sell”, aldus David Ogilvy. Zelfs in dit tijdperk van Big Data blijft dat een waarheid. Want met creativiteit en psychologisch ijzersterke communicatie-concepten die jouw merk ondersteunen, maak je onderscheidende campagnes die beter scoren.

waarom rapidsugar?

De voordelen

Persoonlijk, flexibel en pragmatisch

Een vaste contactpersoon voor al onze diensten die bovendien snel reageert en flexibel is bij tussendoortjes of calamiteiten. Die klantgerichtheid zit in ons DNA en vinden we belangrijk.

langdurige relaties

We geloven in partnerships. Dat bewijzen we door vele jaren met onze klanten samen te werken. Hierdoor zijn we betrokken bij jouw doelstellingen. Je raakt goed op elkaar ingespeeld, je leert van fouten en viert successen. We gaan samen voor het beste resultaat.

innovatief en creatief

Wij lopen voorop in het creatief toepassen van nieuwe innovaties. We geven inspiratiesessies bij klanten en laten zien hoe de nieuwste technieken kunnen worden toegepast in bijvoorbeeld interactieve (e-mail) designs, personalisatie op een webpagina of profilering over de kanalen heen.

onderdeel van jouw team

We leven ons graag in om zo proactief mogelijk te zijn. Onze medewerkers kunnen op locatie werken zodat er altijd een aanspreekpunt is en kennisoverdracht optimaal is. Soms een vaste dag in de week of voor een langere periode als tijdelijke vervanging of ondersteuning.

fantastische resultaten

Het overtreffen van de doelstelling. Dat geeft een brede glimlach bij onze medewerkers maar vooral bij onze klanten. Het bewijst dat onze creatieve ideeën en concepten goed zijn en dat we toegevoegde waarde hebben.

Agile

We stemmen binnen een traject af hoe we gefaseerd het gewenste niveau/doel realiseren. En binnen elke fase definiëren we kleine projecten die we gaan implementeren. Na elk project wordt geëvalueerd en bijgestuurd. We beginnen klein en bij succes pakken we door.

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.