Vergelijken met de rest, ja of nee?

Benchmarks kunnen heel interessant zijn. Maar welke ga je volgen; wereldwijde benchmarks waar weliswaar veel e-mail verkeer in wordt meegenomen, maar waar Nederland niet tot nauwelijks in voorkomt? Een benchmark gemaakt door 1 bureau of esp? Of een benchmark die marktbreed is uitgevoerd?

We hebben onze favorieten op een rij gezet. De snelste weg naar veel vergelijkingsmogelijkheden.

  • DDMA Nationale E-mail benchmark 2019
    Deze benchmark wordt vanuit DDMA gemaakt en gebruikt data van een zestal ESP’s. Interessant om Nederlandse data te kunnen vergelijken.
  • Litmus benchmarks
    Litmus brengt met regelmaat marktrapporten uit. De focus van het laatste rapport ligt op email client market share. Deze rapporten zijn niet uitgesplitst naar landen, dus houd bij deze cijfers altijd in gedachten dat de cijfers in Nederland een afwijkend beeld kunnen geven.
    Email client market share
    Litmus state of Email

Wat ons betreft is de allerbelangrijkste tip ( ja, het is een open deur): begin altijd met je eigen resultaten. Het analyseren van de e-mail campagnes over de jaren heen geeft altijd een scherp beeld van de stappen die je hebt gemaakt binnen jouw eigen klantenbase. Laat dat de basis van je plannen vormen en gebruik benchmarks om grote bewegingen in de markt te volgen.

Heb je moeite om de analyses te maken? Of beschik je niet over de juiste reporting? We kunnen je helpen door bijvoorbeeld realtime dashboards voor je te bouwen. Meer weten?

Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail met een link naar de download.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.

Contact

Meer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.