De Bijenkorf wint Selligent Martech Innovation Award

Selligent Reconnect 2022

Het jaarlijkse Reconnect event van Selligent Marketing cloud staat altijd garant voor een inspirerende dag. Op deze dag komen Selligent partners en gebruikers bij elkaar en is er een programma vol inspiratie op gebied van marketing automation.

Awards

Tijdens Selligent Reconnect worden ook de felbegeerde Selligent Awards uitgereikt. Gedurende het jaar worden Selligent partners en gebruikers uitgedaagd om hun beste cases in te dienen. Een internationale jury buigt zich over de tientallen inzendingen uit diverse landen en nomineert de allerbeste cases. Dit jaar hebben we samen met onze klanten 2 nominaties ontvangen, beide in de categorie Innovation.

De eerste nominatie was voor bol.com. De genomineerde case van bol.com richt zich op het verrijken van de opt-in, waardoor bol.com haar klanten nog beter en persoonlijker kan informeren over acties en inspiratie. Dit is op een innovatieve wijze gedaan, zodat de klant ook direct voordeel heeft van deze verrijking. Nieuwsgierig? De case van bol.com is uitgebreid beschreven.

De tweede nominatie in de categorie Innovation is voor de Bijenkorf. In deze case staat de transformatie van e-mail marketing centraal. De Bijenkorf heeft in de afgelopen periode zowel haar marketing automation tool vervangen, als een geheel nieuwe werkwijze voor automation ingevoerd. En met succes! Meer weten? Op de case pagina lees je alle ins en outs.

Met twee nominaties in de categorie Innovation, liep de spanning tijdens de uitreiking natuurlijk behoorlijk op. Aan het eind van de dag is de case van de Bijenkorf bekroond met de Selligent 'Excellence in Martech Innovation' Award. We zijn heel trots op de nominaties én natuurlijk de award.

Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail met een link naar de download.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.

Contact

Meer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.