Voyado

Customer Experience Platform

Over Voyado

CDP, CRM, Marketing Automation, Voyado is het allemaal. Het uitgebreide marketing platform uit Zweden is ideaal voor marketeers die alles onder één dak willen hebben. Het systeem is ontworpen en gebouwd voor retail en e-commerce organisaties. Voyado biedt alle features die je nodig hebt om gepersonaliseerde 1-op-1 communicatie met klanten te hebben. En dankzij de geïntegreerde oplossing zet je simpel, snel en zonder beperkingen multichannel campagnes op.

RapidSugar & Voyado

Onze strategische, creatieve en technische specialisten helpen je met de implementatie en optimalisatie van Voyado. Denk aan het opzetten van een datamodel en interfaces met andere tools, het opzetten van templates en het ontwikkelen van volledig gepersonaliseerde multichannel campagnes. Dit doen we zowel projectmatig of structureel op locatie als vast onderdeel van een klantteam.

Wil je meer weten over onze Voyado services? Neem contact met ons op.

SERVICES

waar we je mee helpen

TOOL 
IMPLEMENTATIE

STRATEGIE ONTWIKKELING

TEMPLATE ONTWIKKELING

CAMPAGNE 
ONTWIKKELING

ADVIES 
& SUPPORT

Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail met een link naar de download.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.

Contact

Meer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.