Marigold Engage

Marketing Automation platform

Over Marigold Engage

Marigold Engage (voormalig Selligent Marketing Cloud) is een platform voor de automatisering van marketing dat B2C merken in staat stelt om klanten via alle belangrijke digitale kanalen te bereiken. Het platform helpt je om klantdata te verzamelen, inzichten te creëren en volledig gepersonaliseerde berichten te versturen. Het gebruikersvriendelijke platform wordt door marketeers over de hele wereld ingezet om leads om te converteren en de engagement, retentie en loyaliteit te verhogen. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van het platform? Bekijk de introductievideo (3 min.)

RapidSugar & Marigold Engage

RapidSugar was in 2003 de eerste Nederlandse partner van Marigold Engage. Inmiddels, ruim 19 jaar later, hebben we samen veel mooie successen behaald. We ondersteunen meerdere Marigold Engage gebruikers zoals Pathé, Holland Casino, de Bijenkorf en bol.com met technische, strategische en creatieve services in Marigold Engage. Als gecertificeerd partner helpen we je graag met de implementatie en optimalisatie van jouw Marigold Engage platform.

Wil je meer weten over onze Marigold Engage services? Neem contact met ons op.

SERVICES

waar we je mee helpen

TOOL 
IMPLEMENTATIE

STRATEGIE ONTWIKKELING

TEMPLATE ONTWIKKELING

CAMPAGNE 
ONTWIKKELING

ADVIES 
& SUPPORT

Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail met een link naar de download.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.

Contact

Meer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.