Adobe Campaign

Marketing automation platform

Over Adobe Campaign

Met Adobe Campaign ontwikkel, coördineer en voer je dynamische campagnes uit. Met behulp van Adobe Campaign kun je klantprofielen samenstellen op basis van data die via al je kanalen zijn verzameld. Met dit profiel kun je campagnes orkestreren via online kanalen zoals e-mail, het web en mobiele apparaten, en offline kanalen zoals direct mail en callcenters. Door al je marketingkanalen met elkaar te verbinden, kun je het klanttraject volledig afstemmen op de wensen van elke klant.

RapidSugar & Adobe Campaign

Onze strategische, creatieve en technische specialisten helpen je met de implementatie en optimalisatie van Adobe Campaign. Denk aan het opzetten van een datamodel en interfaces met andere tools, het opzetten van templates en het ontwikkelen van volledig gepersonaliseerde multichannel campagnes. Dit doen we zowel projectmatig of structureel op locatie als vast onderdeel van een klantteam.

Wil je meer weten over onze Adobe Campaign services? Neem contact met ons op.

SERVICES

waar we je mee helpen

TOOL 
IMPLEMENTATIE

STRATEGIE ONTWIKKELING

TEMPLATE ONTWIKKELING

CAMPAGNE 
ONTWIKKELING

ADVIES 
& SUPPORT

Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail met een link naar de download.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.

Contact

Meer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.