Webinar: E-mailmarketing kickstart 2022

Heb jij zin in een dosis inspiratie? Bekijk dan de replay van onze webinar. Samen met de Bijenkorf en Selligent Marketing Cloud overladen we je met inspirerende cases en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van van e-mailmarketing.


PROGRAMMA

De Bijenkorf is in de afgelopen jaren online snel gegroeid. Enikö Urban vertelt over de stormachtige ontwikkeling van e-mailmarketing bij de Bijenkorf en de toekomstambitie van haar team.


AI krijgt een steeds grotere rol in marketing. Robin Vermeulen laat zien op welke manieren je in Selligent Marketing Cloud zelf AI in kunt zetten om je e-mailcampagnes nog relevanter, persoonlijker en succesvoller te maken.


Jordi Griffioen over e-mailmarketing in 2022 volgens RapidSugar. Hoe gaan we om met veranderingen zoals mail privacy protectie en de cookieless world? En innovatie cases waaronder een cross-sell campagne van DPG Media met een chat in een e-mail!

BEKIJK DE WEBINAR

Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail met een link naar de download.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.

Contact

Meer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.