RapidSugar weer in de top van de Emerce-100 lijst

Amsterdam, 4 mei 2018, vandaag is de 13e editie van de Emerce100 verschenen, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Als RapidSugar zijn we heel trots dat we wederom in de top van deze lijst staan.

In deze uitgave publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld.

De Emerce100 beperkt zich al lang niet meer tot slechts 100 bureaus en door de vele specialismes in deze branche is het aantal categorieën ook gigantisch gestegen. RapidSugar heeft haar top notering traditiegetrouw behaald in de categorie E-mailmarketing bureaus.  

Wil je meer weten over onze totale dienstverlening?

Als expert in creatieve data gedreven campagnes helpen we je graag bij het optimaliseren van je campagneresultaten. Met onbegrensde creativiteit en eindeloze kennis van online mogelijkheden zorgen wij voor aantoonbare klantwaarde. Neem contact met ons op.

Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail met een link naar de download.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.

Contact

Meer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.