Selligent Marketing Cloud en RapidSugar vieren 15-jarig jubileum

Deze maand vieren we het 15-jarige jubileum van de succesvolle samenwerking van Selligent en RapidSugar. Al snel na de oprichting in 1999 werd RapidSugar in 2003 de eerste Nederlandse partner voor Selligent. We kunnen daarom wel zeggen dat RapidSugar met Selligent is opgegroeid en groot geworden.En met recht mogen we ons dé Selligent-expert van Nederland noemen.

Gabriël Koops, directeur Marketing & Sales bij RapidSugar, benadrukt het belang van de samenwerking: “het partnership is vanaf de start het fundament geweest voor het succes en de groei van RapidSugar. Ook nu is Selligent een partner die begrijpt waar de moderne marketeer om vraagt,en die kwaliteit en verdere technologische ontwikkelingen hoog in het vaandel heeft staan. Ook in deze tijd waarin het marketinglandschap met ontwikkelingen als Big Data en Artificial Intelligence steeds complexer wordt. Op naar de volgende 15 jaar!”

Bijzonder trots zijn we ook op de warme woorden die CEO John Hernandez van Selligent Marketing Cloud uitspreekt in deze persoonlijke videoboodschap:De Selligent dienstverlening van RapidSugar bestaat uit zowel het aanbieden van ons eigen in-house Selligent platform, als ook diensten op de Selligent platformen die bij klanten draaien. In de beginjaren draaide de samenwerking vooral om de bulkverzending van e-mail. Ondertussen heeft dit zich verder ontwikkeld tot het uitvoeren van volledig gepersonaliseerde en gesegmenteerde omnichannel campagnes via vele kanalen.

In de lange samenwerking met Selligent hebben we gezamenlijk al veel klanten succesvol mogen ondersteunen. Klanten zoals ING, SNS Bank, Marktplaats, Pathé, Discovery, Binck Bank, Independer, Bol.com, Rituals, Pearle en Eye Wish. Kortom, Selligent Marketing Cloud, bedankt voor de afgelopen 15 jaar en op naar de volgende 15 jaar!

Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail met een link naar de download.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.

Contact

Meer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.