The Battle: Ronde 3!

Het is ons weer gelukt: we hebben een nominatie ontvangen om te strijden in de Battle of the Agencies! En dat voor het derde jaar op rij. Eerlijk is eerlijk, we hebben een rondedansje gedaan.

Deze nominatie krijg je namelijk niet cadeau. Via een anonieme pitch wordt door de opdrachtgever, in dit geval GAMMA, een keuze gemaakt voor 3 bureaus. Zij mogen strijden in de Battle. Op basis van een briefing ontwikkelen de bureaus een e-mail die naar klanten van GAMMA zal worden verzonden. De winnaar van de Battle is het bureau dat de best scorende e-mail weet te maken.

Kevin Ruhe, GAMMA: “Wauw! Wat was het super om te zien dat maar liefst 13 bureaus zich hadden ingeschreven voor de Battle of the Agencies en daarmee een case wilde uitwerken voor GAMMA. We waren verrast door het hoge niveau van de motivaties en het was daarom best pittig voor GAMMA om uit al die inzendingen 3 bureaus te kiezen. Maar dat is gelukt en wat een prachtig rijtje is het geworden. We wensen ze heel veel succes.”

Nieuw dit jaar is dat GAMMA zelf ook een e-mail zal ontwikkelen. Zo gaat de strijd niet alleen meer tussen 3 bureaus, maar strijdt ook GAMMA zelf mee.

Dit jaar wordt de Battle of the Agencies gehouden tijdens de uitreiking van de DDMA Email Awards op 24 september in Amsterdam. We zetten uiteraard weer alles op alles om de beste campagne te maken voor GAMMA en de Battle voor de tweede keer te winnen.

Wil jij dit niet missen? Koop dan alvast je tickets voor de DDMA Email Awards op 24 september.

Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail met een link naar de download.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.

Contact

Meer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.