RapidSugar verdient 5 sterren in Emerce 100

We glimmen vandaag van trots! De 15e Emerce 100 is uitgekomen en daar heeft RapidSugar een prachtige beoordeling van 5 sterren ontvangen.

Op basis van onderzoek door Motivaction naar de 100 beste bedrijven van Nederland in E-business staan we met 5 sterren in de categorie Marketing Automation bureaus. Wat zijn we trots als ons werk op deze manier wordt beoordeeld.


Noortje Berrevoet, Customer & Business development manager: "Omdat deze beoordeling wordt gegeven door beslissers in de branche zijn deze sterren van grote waarde voor ons. We doen ons werk met veel passie en plezier en als dat op deze manier wordt beloond, dan geeft ons dat natuurlijk een echte energy boost!"

We zijn er trots op dat we bij de beste bureau's van Nederlanden horen. Iets wat natuurlijk niet mogelijk is zonder onze sterren die elke dag hard werken aan het succes van onze klanten. Veel dank gaat daarom ook uit naar ons fantastische team!

Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail met een link naar de download.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.

Contact

Meer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.