RapidSugar strijdt in de battle of the agencies

Amsterdam, 10 april 2018 - Vandaag is bekend geworden dat RapidSugar bij de laatste drie bureaus zit die gaan strijden om The Battle of the Agencies. Tijdens de DDMA E-mail Summit op 21 juni aanstaande zal de winnaar bekend worden gemaakt.

De strijd gaat tussen de bureaus Doornvogel, Oxyma en RapidSugar. Deze drie genomineerde bureaus strijden tegen elkaar door een daadwerkelijke sales-campagne uit te voeren voor de reisorganisatie TUI. De campagne bestaat uit een single shot e-mail die wordt verzonden naar het klantenbestand van TUI als een Split Run campagne. Dat wil zeggen drie gelijke databases met hetzelfde aanbod.

Battle of the Agencies is een nieuw inspirerend onderdeel van de Email Summit 2018. TUI heeft ten eerste van alle ingeschreven bureaus de motivatie grondig bestudeerd en heeft daaruit 3 genomineerden bekendgemaakt. Het bureau met de beste resultaten wordt de uiteindelijke winnaar.  

Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail met een link naar de download.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.

Contact

Meer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.