Op welk marketing event zien we jou?

Juni is marketing eventmaand! Op woensdag 7 en donderdag 8 juni geven we keynotes op twee Emerce events; E-commerce Live! en Digital Marketing Live!. Twee weken later zijn we als Gold sponsor bij de DDMA Email Marketing Automation Summit (EMAS). Ontdek de tools en strategieën van nu en laat je inspireren door topsprekers en grote merken uit binnen- en buitenland.

Emerce E-commerce Live! - Woensdag 7 juni

Bij Emerce E-commerce Live! hoor je wat de trends zijn die we de komende 5 jaar gaan zien, en hoe je daar nu al op inspeelt. Wat zijn de bottlenecks in de branche en wat zijn de beste oplossingen RapidSugar geeft van 10:40 - 11:10 uur een keynote over revolutionaire e-mailmarketingtactieken. Bingewatch de successen van de e-commerce giganten; de Bijenkorf, bol.com en Rituals.

Programma & tickets

Emerce digital marketing Live! - donderdag 8 juni

Digital Marketing Live! geeft een messcherpe update over de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing & reclame. Topics die aan bod komen zijn Strategy, customer dialogue, advertising, analytics, social, automation, privacy, mobile, search en meer. RapidSugar geeft van 10:40 - 11:10 uur een keynote. Leer hoe KLM, de Bijenkorf en andere merken innovatieve e-mailmarketing technieken inzetten om data te verrijken, conversie te verhogen en duurzame klantrelaties op te bouwen.

Programma & tickets

DDMA email marketing automation summit - donderdag 22 juni

De EMAS is interessant voor iedereen actief binnen het vakgebied van Email Marketing Automation. Beginner of een routinier – aan het einde van de dag gaat iedereen naar huis met waardevolle inspiratie en concrete takeaways. RapidSugar is Gold sponsor van de EMAS.

Programma & tickets

Zien we jou op één van deze inspirerende marketing events? Voor Emerce E-commerce Live! en Digital Marketing Live! hebben we nog een paar gratis tickets beschikbaar! Wil je naar de DDMA Emailmarketing Automation Summit? Via ons koop je tickets met 20 procent korting. Heb je interesse? Laat het ons weten!

Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail met een link naar de download.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.

Contact

Meer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.