Is jouw e-mailmarketing vakantie-proof?

De zomer staat voor de deur en dat betekent... vakantie! Lekker ontspannen, maar wat gebeurt er met je e-mailmarketing? Veel marketingteams denken: "Ach, die nieuwe campagne doen we wel na de vakantie." Maar is dat wel slim? Juist nu, met minder concurrentie in de inbox, heb je de kans om écht op te vallen. De vakantieperiode kan dé perfecte tijd zijn om jouw producten of diensten te promoten. Maar hoe regel je dat als jij of je collega's lekker op het strand liggen?

RapidSugar maakt je e-mailmarketing vakantie-proof

Geen stress, geen zorgen. Wij springen bij als jouw e-mailteam vakantie viert. Onze specialisten staan klaar om tijdelijk jouw team te versterken en te zorgen dat jouw e-mailmarketing ongestoord doorgaat. Hier is hoe wij jou kunnen helpen:

  • Ontwikkeling van e-mailcampagnes: Wij zetten nieuwe e-mailcampagnes voor je op. Van contentcreatie tot doelgroepselectie, personalisatie en automation. Jouw campagnes blijven draaien alsof je nooit weg bent geweest.
  • Monitoring van ‘Always on’ campagnes: Maak je gebruik van doorlopende campagnes en wil je met een gerust hart op vakantie? Wij houden ze voor je in de gaten en lossen eventuele problemen gelijk op. We helpen je ook graag met het opzetten van automatische monitoring, zodat jij of een collega automatisch een seintje krijgt als er iets misgaat.
  • Support in jouw ESP: Gaat er iets mis in je e-mailtool en is de specialist uit je team op vakantie? Geen paniek! Onze experts kennen de meeste tools van binnen en van buiten. Bekijk het overzicht van tools waar we ervaring mee hebben en weet dat je in goede handen bent.
Geen gedoe, flexibel inzetbaar

Wij houden van simpel en effectief. Onze e-mailmarketeers zijn flexibel inzetbaar, zonder ingewikkelde contracten. Jij bepaalt wanneer, waarvoor en hoe lang je ons nodig hebt. Of het nu gaat om tijdelijke versterking van je team, projectmatig werk of een eenmalige klus, wij zijn er voor je.

Kun jij onze hulp tijdens de vakantie goed gebruiken? Laat ons het zware werk doen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van je vakantie!

Maak je e-mailmarketing vakantie-proof!

Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail met een link naar de download.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.

Contact

Meer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.