Independer kiest voor RapidSugar

Independer heeft wederom gekozen voor een intensieve samenwerking met RapidSugar. De bekende onafhankelijke vergelijkingssite voor financiële producten, gezondheidsinstellingen en energie heeft als doel om de huidige e-mailactiviteiten uit te breiden en zo persoonlijker, relevanter en doelgerichter te mailen. Een uitdaging die RapidSugar graag aangaat.

Nu Independer de overstap heeft gemaakt naar Selligent, is het mogelijk om klanten en prospects persoonlijkere en daarom interessantere e-mails te sturen. RapidSugar ontwikkelt, bouwt en implementeert daarvoor de nieuwe templates, die tevens de vernieuwde huisstijl van Independer mee zullen krijgen.

“Independer en RapidSugar werken al langere tijd samen. Tijdens de huidige implementatie van een nieuw CRM systeem met vernieuwde communicatiestijl gaan we nog intensiever gebruikmaken van de diensten van RapidSugar. We kijken er enorm naar uit om samen mooie persoonlijke e-mails en campagnes te creëren. En daardoor nog beter in te kunnen spelen op de behoefte van onze klanten”, aldus Veroniek Bolk, E-mail Marketeer bij Independer.

RapidSugar is blij om wederom de samenwerking met Independer aan te gaan, en kijkt er dan ook naar uit om gezamenlijk mooie resultaten neer te zetten.

Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail met een link naar de download.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.

Contact

Meer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.