123inkt.nl kiest voor Selligent Marketing Cloud en RapidSugar

Er lag een duidelijke wens: een professionaliseringsslag maken op het gebied van e-mailmarketing. Met de komst van een nieuw marketing automation platform kan die doelstelling gerealiseerd worden. 123inkt.nl, Selligent en RapidSugar slaan de handen ineen voor een veelbelovende samenwerking.

Niet alleen 123inkt.nl gaat werken met Selligent Marketing Cloud. Ook haar zustermerken, 123accu, 123led, 123-3D en 123schoon, gaan aan de slag met dit nieuwe platform. RapidSugar verzorgt, als partner van Selligent, de implementatie.

Met ruim 3 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van inkt en toners. Daarnaast is de webshop flink aan het uitbreiden op het gebied van kantoor- en hobbyartikelen. Al 12 jaar ontvangt 123inkt.nl awards voor ‘Beste Webwinkel’ en wordt gekenmerkt door zijn brede assortiment. Om klanten nog beter van dienst te zijn en nog relevanter te zijn, heeft 123inkt.nl gekozen voor Selligent Marketing Cloud. Sjoera Simoons, marketing manager, vertelt meer over de samenwerking met RapidSugar en Selligent: “Met dit platform kunnen we mooie stappen maken op het gebied van gepersonaliseerde en dynamische content. De boodschap die onze klanten ontvangen, wordt daardoor een stuk specifieker en sluit perfect aan op hun wensen en behoeften. Het vinden van een product, of gerelateerde artikelen, wordt daardoor nog makkelijker.”

RapidSugar is al 18 jaar partner van Selligent en heeft veel ervaring met het platform en de ontwikkeling van effectieve customer journeys. Jordi Griffioen, directeur van RapidSugar: “We kijken uit naar de samenwerking met 123inkt.nl. Met de implementatie van Selligent Marketing Cloud creëren we een scala aan mogelijkheden om relevanter en persoonlijker te communiceren en het klanten makkelijker te maken. Samen kunnen we mooie stappen maken in de doorontwikkeling van de e-mailmarketing activiteiten”.

Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail met een link naar de download.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.