Selligent marketing cloud
Partnership & Services

rapidsugar & Selligent marketing cloud

RapidSugar was in 2003 de eerste Nederlandse partner van Selligent. Inmiddels, ruim 15 jaar later, hebben we samen veel mooie successen behaald. RapidSugar ondersteunt meerdere Selligent klanten zoals ING, Marktplaats, Pathé, Pearle, Discovery Channel en bol.com met technische, strategische en creatieve services in Selligent Marketing Cloud.

Facts & figures

  • Partners sinds 2003
  • 15 jaar Selligent ervaring
  • Selligent gecertificeerde developers
  • Ondersteuning van meer dan 25 Selligent klanten in de Benelux
  • Meervoudig winnaar Selligent Awards

Implementatie

Heb je de keuze voor Selligent Marketing Cloud gemaakt? RapidSugar helpt je bij de implementatie. We richten de infrastructuur voor je in en we maken koppelingen met andere systemen en databronnen binnen je organisatie. Daarnaast helpen we je met het migreren van bestaande campagnes en zetten we nieuwe campagnes en customized templates voor e-mails en landingspagina's voor je op.

Training & support

Wil je meer uit Selligent Marketing Cloud halen of heb je een nieuwe medewerker binnen je team die met de tooling moet werken? We organiseren gebruikerstrainingen op verschillende niveau's voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Alle trainingen worden op maat gemaakt voor jouw organisatie. Daarnaast zijn we er altijd om support te bieden als je toch tegen een probleem aanloopt of als je advies nodig hebt.

operationele ondersteuning

Kom je door de operationele drukte niet toe aan de ontwikkeling van nieuwe campagnes? We kunnen de dagelijkse operatie volledig of gedeeltelijk voor je uit handen nemen, zodat je zelf je handen vrij hebt om met nieuwe projecten aan de slag te gaan.

Campagne ontwikkeling

We hebben alle benodigde technische, strategische en creatieve expertise in huis om samen met jouw team omnichannel campagnes op te zetten binnen Selligent Marketing Cloud.

Bekijk expertise
Go!

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
PrivacystatementCertificering© 2019 RapidSugar
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.