marketing performance
Analyse, optimalisatie en monitoring

doelstellingen overtreffen

marketing performance

Het overtreffen van de doelstellingen. Dat geeft niet alleen een brede glimlach bij onze medewerkers, maar vooral bij onze klanten. Het bewijst niet alleen de kracht van onze creatieve ideeën, maar ook dat we er alles aan doen om jouw klanten écht te raken. Ons geheim? Altijd blijven testen en optimaliseren. Bekijk hier hoe we jouw marketing performance naar een hoger niveau tillen.

Workshops en trainingen

Wil jij je kennis bijspijkeren? We bieden praktische workshops en trainingen over onder andere ’design optimalisatie met behulp van eye-tracking’ en ‘hoe verhoog je de conversie van een campagne‘. Interesse? Bekijk al onze workshops.

Dashboard ontwikkeling en analyses

Effectieve dashboards onderscheiden zich doordat ze in één oogopslag relevante inzichten geven. Vaak ontwikkelen we ze op maat met rapportages op campagne niveau over alle kanalen of juist inzoomend op specifieke kanalen en klantcontacten.

Klantwaarde en loyaliteit verhogen

Het uiteindelijke doel is het maximaliseren van de klantwaarde. Wij zijn altijd op zoek naar wat consumenten écht raakt en activeert. Met deze visie creëren we een gerichte oplossing waarmee we de harten van jouw doelgroep veroveren.

Meer klantinzicht genereren

Wie zijn je klanten, hoe gedragen ze zich, wat vinden ze belangrijk en waar liggen de kansen? Het genereren van klantinzichten is noodzakelijk om persoonlijker, relevanter en vanuit het klantperspectief te communiceren.

Verbeteren van jouw marketing automatisering

Heb je het gevoel dat de organisatie rondom jouw marketing automation processen niet efficiënt en effectief is? RapidSugar ontzorgt je volledig; van procesanalyse, automatiseren van processen tot aan het opleiden van jouw medewerkers.

Jouw customer journey optimaliseren

De klantreis is een aaneenschakeling van klantinteracties binnen het sales, service of marketingproces. Hoe verbeter je deze reis zodat de klant een consistente merkervaring beleeft?

Campagnes optimaliseren

Een goede user experience, gepersonaliseerde content en een mooie campagneflow en toch een achterblijvende conversie? Wij bieden je een nieuwe frisse blik en verhogen je conversie.

Goed leren testen

Gebrek aan statistische kennis? Te veel afgaan op wat de tooling aangeeft? Wij kennen de klassieke fouten bij A/B en Multi Variate Testing. Wil jij weten welke fouten jouw afdeling maakt met het testen?

jouw marketing uitingen verbeteren

Het meten van oog- en muisbewegingen, muiskliks, eye- en mousetracking: we trekken alles uit de kast. Ons creatieve team tilt jouw designs, content en user experience naar een hoger niveau.

Jouw conversie verbeteren

Wil je beter scoren en je conversie verbeteren? Wij analyseren de gebruikerservaring, geven inzicht in jouw doelgroep en bekijken de toegepaste marketingtechnieken en het testplan. Op basis daarvan geven we je gericht advies.
terug

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
Privacybeleid© 2018 Rapidsugar is ISO27001 gecertificeerd
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.