marketing performance
Analyse, optimalisatie en monitoring

doelstellingen overtreffen

marketing performance

Het overtreffen van de doelstellingen. Dat geeft niet alleen een brede glimlach bij onze medewerkers, maar vooral bij onze klanten. Het bewijst niet alleen de kracht van onze creatieve ideeën, maar ook dat we er alles aan doen om jouw klanten écht te raken. Ons geheim? Altijd blijven testen en optimaliseren. Bekijk hier hoe we jouw marketing performance naar een hoger niveau tillen.

Workshops en trainingen

Wil jij je kennis bijspijkeren? We bieden praktische workshops en trainingen over onder andere ’design optimalisatie met behulp van eye-tracking’ en ‘hoe verhoog je de conversie van een campagne‘. Interesse? Bekijk al onze workshops.

Dashboard ontwikkeling en analyses

Effectieve dashboards onderscheiden zich doordat ze in één oogopslag relevante inzichten geven. Vaak ontwikkelen we ze op maat met rapportages op campagne niveau over alle kanalen of juist inzoomend op specifieke kanalen en klantcontacten.

Jouw customer journey optimaliseren

De klantreis is een aaneenschakeling van klantinteracties binnen het sales, service of marketingproces. Hoe verbeter je deze reis zodat de klant een consistente merkervaring beleeft?
terug

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
Privacystatement© 2020 Rapidsugar is ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.