Klantwaarde en loyaliteit verhogen

Consumenten ontvangen per dag veel berichten. De meeste berichten roepen weinig emoties op. De truc is om met jouw berichten de klanten wel écht te raken en te activeren. We zijn technisch, analytisch maar vooral creatief. Klantinzicht voedt onze creativiteit, waardoor we jouw klanten meer kunnen raken. Dat vertaalt zich uiteindelijk in hogere klantwaarde en meer loyaliteit.

zo verhogen we de klantwaarde

Hoe waarschijnlijk is het dat een klant jouw merk of product aanbeveelt bij anderen? Een simpele vraag op basis waarvan de Net Promotor Score wordt berekend. NPS in combinatie met koopgedrag (eenvoudig voorbeeld: recency, frequency & monetairy value) levert de klantwaarde (en loyaliteit). Maar met het vaststellen van de klantwaarde houdt het proces niet op, het begint pas. In onze campagnes bieden we de ontvangers bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om direct feedback te geven met een sterrenrating of de bekende duimpjes.

Wij zorgen dat jouw klantwaarde wordt geoptimaliseerd met onze resultaatgerichte aanpak in drie stappen.

Stap 1: Klantwaarde vaststellen

Eerst stellen we vast wat de klantwaarde is. Daarvoor kunnen we simpel de NPS of alleen het koopgedrag analyseren of een combinatie daarvan. We kijken ook naar hoe de definitie van de klantwaarde binnen de organisatie al wordt toegepast.


Stap 2: Campagnes verbeteren

Daarna gaan we met de input aan de slag om jouw campagnes te verbeteren. We gaan ervoor zorgen dat we jouw klanten niet alleen bereiken, maar ook daadwerkelijk raken.


Stap 3: Monitoren

Tenslotte bepalen we welke wijzigingen de beste invloed hebben gehad op de klantwaarde. Dit doen we door alle wijzigingen en het klantgedrag uitvoerig te monitoren en te testen op effectiviteit.

Werkzaamheden

Wat we voor je doen

Analyse klantwaarde

Ontwikkeling strategie

Ontwikkeling campagnes

Testen en optimalisatie

De klantwaarde En loyaliteit van jouw klanten verhogen?

We helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

BEDANKT!
WIJ NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP
Oeps, er ging iets mis!
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
Privacybeleid© 2018 Rapidsugar is ISO27001 gecertificeerd
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.