Meer klantinzicht genereren

Door digitalisering is steeds meer klantinformatie beschikbaar en bruikbaar voor marketingdoeleinden. Maar deze informatie is nog geen klantinzicht. Want dan moet je weten wie je klanten zijn, wat ze doen en waarom ze dat doen. 

Samengesteld klantprofiel

Klantinzichten verkrijgen we ten eerste door de beschikbare harde data zoals persoonsgegevens, transactiegegevens, websitegedrag, open- en klikgedrag, externe data etc. te verzamelen uit diverse databronnen. Daarnaast vragen we emotionele data zoals drijfveren, behoeftes, wensen en verwachtingen actief uit in dataverrijkingscampagnes, welkomstcampagnes en een preference center om een compleet klantprofiel op te stellen. Door verdere analyse van deze data zijn we in staat diepgaande klantinzichten te verkrijgen en samengestelde klantprofielen en persona's op te stellen.  

relevant communiceren

Zonder klantinzicht is het niet mogelijk relevant, persoonlijk en vanuit het klantperspectief te communiceren. Met het verkregen klantinzicht en de samengestelde klantprofielen verbeteren we bestaande campagnes en zetten we nieuwe en slimme vervolgcampagnes op die rechtstreeks bijdragen aan het maximaliseren van de klantwaarde. Zonder klantinzicht is het bovendien lastiger om een sterk creatief concept te bedenken. En zo vallen alle puzzelstukjes in elkaar: van klantinzicht naar relevante campagnes en sterke concepten. 

Werkzaamheden

Wat we voor je doen

Klantdata koppelen

Data verrijkingscampagne opzetten

Preference center opzetten

Dashboards opzetten

Relevanter communiceren op basis van klantinzicht?

We helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

BEDANKT!
WIJ NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP
Oeps, er ging iets mis!
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
Privacybeleid© 2018 Rapidsugar is ISO27001 gecertificeerd
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.