Campagnes optimaliseren

Je hebt een goede user experience. Check! Je gebruikt klantprofielen voor relevante personalisatie. Check! De flow van je campagne is goed. Check! Maar je campagne levert geen geweldige resultaten en je hebt het gevoel dat de conversie toch met minstens 10% zou kunnen verbeteren. Je komt er zelf niet uit en je hebt een frisse blik nodig.

JOUW CAMPAGNE OPTIMALISEREN

Als een campagne tegenvallende resultaten levert, dan komt dat vaak omdat er een of meerdere knelpunten in de campagne aanwezig zijn waardoor consumenten afhaken. Zaak is om deze knelpunten in kaart te brengen, te begrijpen waarom consumenten afhaken en vervolgens de campagne zodanig aan te passen dat deze aantoonbaar beter wordt. Met onze aanpak behalen wij fantastische resultaten.


Stap 1: Knelpunten opsporen

Eerst maken we een inventarisatie van de knelpunten van jouw campagne. We kijken scherp naar de bestaande (of ontbrekende) contactmomenten en of er een mismatch bestaat tussen de boodschap en de uiting(en). Dit doen we door onder andere de uitingen, oplage, gebruikersstatistieken en flow volgorde onder de loep te nemen. Zo bepalen we hoe jouw doelgroep op de meest effectieve manier kan worden bereikt.


Stap 2: Verbeteren

Daarna passen we de campagne en/of de afzonderlijke contactmomenten aan. Waar nodig lossen we de technische knelpunten op, verbeteren we de flow van de campagne of bedenken we een beter creatief concept. We zorgen dat de campagne aansluit bij de verwachtingen en emoties van jouw doelgroep.


Stap 3: Testen

Na de verbeterslag gaan we uitgebreid testen met de doorgevoerde wijzigingen om tot het beste resultaat te komen. We maken een A/B testplan waarbij de performance van de oorspronkelijke campagne (versie A) wordt vergeleken met de aangepaste campagne (versie B). Met een dashboard worden de resultaten en knelpunten inzichtelijk gemaakt. Zo kunnen we beter en sneller 'bijsturen'.

Zijn we dan klaar? Nee. We gaan weer terug naar de eerste stap, want het optimalisatieproces stopt nooit.

Werkzaamheden

Wat we voor je doen

Campagne analyse

Optimalisatie concept

Optimalisatie design & content

Optimalisatie techniek

Testen & Analyse

Jouw campagneresultaten optimaliseren?

We gaan de uitdaging graag aan. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

BEDANKT!
WIJ NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP
Oeps, er ging iets mis!
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
Privacybeleid© 2018 Rapidsugar is ISO27001 gecertificeerd
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.