Jouw customer journey optimaliseren

De klantreis of customer journey is een aaneenschakeling van contactmomenten binnen het sales, service of marketingproces. Jouw klant verwacht een consistente merkervaring over de grenzen van afdelingen, kanalen en processen. Hoe zorg je dat jouw klantreis zo goed mogelijk aansluit op de merkervaring en jouw doelgroep?

jouw klantreis inrichten of optimaliseren

Samen met onze strateeg brengen we de klantreis van jouw klanten in kaart en onderzoeken we hoe het beter kan. Door jouw klantreis helemaal af te stemmen op de verwachtingen en wensen van jouw doelgroep en de merkervaring, zorgen we voor fantastische resultaten. Zo pakken we dat aan:


Stap 1: In kaart brengen

Eerst analyseren we hoe de customer journey(s) nu is ingericht. We kijken naar alle contactmomenten plus de verschillende uitingen, oplages, gebruikersstatistieken, de flow en de resultaten. Op basis daarvan brengen we alle klantinteracties volledig in kaart.


Stap 2: Visualiseren

Vervolgens gaan we de klantreis visualiseren vanuit het perspectief van de klant. We stellen doelen voor elke klantinteractie, kijken waar de kansen liggen en verbeteren de knelpunten. Zo zorgen we dat de klantreis helemaal is toegespitst op de beleving van jouw merk en de verwachtingen van jouw doelgroep.


Stap 3: Klantreis inrichten

Dan gaan we aan de slag met het inrichten van de klantreis. Ons team bedenkt bedenkt de optimale inrichting en uitvoering van de klantreis. Aan de hand van een praktisch plan van aanpak stellen we de actiepunten vast inclusief een realistische planning.

Werkzaamheden

Wat we voor je doen

Customer journey analyse

Customer journey ontwikkeling

Technische inrichting en uitvoering

Analyse en optimalisatie

Hoe ziet jouw klantreis eruit?

We denken graag met je mee. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

BEDANKT!
WIJ NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP
Oeps, er ging iets mis!
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
Privacystatement© 2020 Rapidsugar is ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.