Zorgen dat jouw e-mails aankomen - Delivery optimalisatie

Natuurlijk wil je dat jouw e-mails goed aankomen. Heb je een eigen e-mail verzend platform en twijfel je over de e-mail delivery? Dan kunnen we een audit uitvoeren en de online reputatie van jouw IP-adressen en domeinen checken. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze SMTP relaydienst voor de verzending van jouw e-mails.


SMTP Relay

We verhogen jouw e-mail delivery door onze eigen SMTP relay server. Deze is bijzonder geschikt voor kantoor-, bulk- en transactionele e-mails. Door een up-to-date rapportage heb je inzicht in alle belangrijke statistieken waaronder het aantal verstuurde en afgeleverde e-mails. Maar ook ontvang je informatie over het aantal soft en hard bounces, ongeldige e-mailadressen en snelheid van aflevering.


Delivery audit

Met een paar eenvoudige checks bepalen we of de belangrijkste parameters goed zijn ingesteld. Zoals het SPF- en DKIM-record en het DMARC protocol. Tevens bepalen we de huidige reputatie van de gebruikte IP-adressen en domeinen voor het versturen van e-mail. In een grondigere analyse beoordelen we ook de hygiëne van het e-mailbestand, het verzendproces (aantal aangeboden e-mails per ISP),  instellingen van de ontvangers en het bouncebeleid.

SERVICES

Wat we voor je doen

SMTP Relay

Delivery audit

Delivery monitoring

DNS configuratie

doe de e-mail deliverability check

Stuur ons het verzenddomein dat je gebruikt voor de verzending van je e-mails en wij controleren de deliverability score voor je.

BEDANKT!
WIJ NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP
Oeps, er ging iets mis!
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
Privacybeleid© 2018 Rapidsugar is ISO27001 gecertificeerd