Haal meer uit je e-mail software

Loop je tegen de grenzen aan van wat mogelijk is met je huidige tooling? Wil je advies over andere tooling of heb je het gevoel dat je meer uit je huidige tooling kunt halen? Maar ontbreekt het aan kennis of gewoon aan capaciteit? Dan kunnen wij je helpen.


Stapsgewijs

We laten je zien je hoe je de functionaliteiten in jouw tooling optimaal kunt inzetten bij het ontwikkelen en optimaliseren van campagnes. Ook geven we trainingen aan medewerkers zodat zij zelf met de tooling kunnen werken en de operatie kunnen uitvoeren. 


Onze kennis

We hebben kennis van en ervaring met diverse e-mail en marketing platformen. Al sinds 2003 werken zijn we premium partner van Selligent (Selligent Marketing Cloud). We hebben gecertificeerde developers in huis, die campagnes en applicaties bouwen en beheren. Daarnaast hebben we in de afgelopen 20 jaar kennis en ervaring opgedaan op tal van andere platformen waaronder Salesforce Marketing Cloud en MS Click Dimensions.

SERVICES

Wat we voor je doen

Gebruikerstraining

Consultancy & Support

Ondersteuning bij implementatie

Wil je ook meer uit je huidige e-mail software halen? 

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

BEDANKT!
WIJ NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP
Oeps, er ging iets mis!
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
Privacybeleid© 2018 Rapidsugar is ISO27001 gecertificeerd