Interactieve e-mail designs

Door steeds meer interactiviteit in de inbox zal het gebruikersgemak voor de ontvanger alleen maar toenemen. Dit zal e-mail een nog belangrijker kanaal maken dan wat het nu al is. RapidSugar loopt graag voorop: we maken graag gebruik van de nieuwste interactieve technieken om campagnes creatiever te maken.

Nieuwe rol voor e-mail

Door kinetic design en interactieve technieken toe te passen in e-mails, kunnen steeds meer functionaliteiten van een website of app naar e-mail worden verplaatst. Hierdoor hoeven klanten steeds minder te wisselen tussen verschillende kanalen. Dat biedt kansen voor e-mail en het betekent ook dat de grens tussen de verschillende kanalen voor de klant gaat vervagen.


Functioneel

Interactieve elementen in de e-mail kun je het beste functioneel inzetten. Zo dienen de interactieve elementen altijd de boodschap in de e-mail, het creatieve concept en de doelstellingen van de verzender. Het is dus niet alleen een technisch verhaal, maar ook op creatief en strategisch vlak vragen interactieve e-mails om nieuwe inzichten. We passen deze technieken dan ook gericht toe waarbij we niet alleen de boodschap en marketingdoelstellingen centraal stellen, maar ook de verwachtingen en de emotie van de ontvanger.


E-mail clients

Techniek blijft natuurlijk wel belangrijk, want niet iedere interactieve toepassing werkt in iedere e-mailclient. Zo biedt Gmail bijvoorbeeld al native support voor interactiviteit in de vorm van AMP. Maar andere clients zijn veel minder ver. Een goede fallback versie is dan ook belangrijk. RapidSugar heeft alle technische kennis in huis om interactiviteit in e-mail technisch perfect uit te voeren.

Voorbeelden

Interactiviteit in e-mail kent vele verschijningsvormen. Voorbeelden zijn:

SERVICES

Wat we voor je doen

Visual design

Bouw e-mails

Implementatie in e-mail tooling

Gebruikerstraining

APK-keuring

meer weten over interactieve E-mails?

We vertellen je er graag meer over! Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

BEDANKT!
WIJ NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP
Oeps, er ging iets mis!
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
Privacybeleid© 2018 Rapidsugar is ISO27001 gecertificeerd