Ontwikkeling e-mail templates

Wanneer heb jij voor het laatst gecontroleerd of je e-mails nog optimaal werken op elk device en voldoen aan alle wensen van de consument? De technologische mogelijkheden op het gebied van e-mailmarketing volgen elkaar snel op. Video in e-mail, Voice devices die je e-mails voorlezen, Realtime content, AMP en Kinetic design zijn slechts een greep uit de snoepwinkel voor E-mailmarketing die steeds groter en groter wordt.

Hoe zorg je ervoor dat je bijblijft en altijd snel nieuwe ontwikkelingen kunt toepassen in je e-mails om zo je concurrentie een stap voor te blijven? Wij ontwikkelen e-mailtemplates die altijd up-to-date blijven door onze periodieke APK E-mailkeuring.

Flexibel en altijd up-to-date

Op basis van jouw wensen en onze best practices ontwikkelen we modulair opgezette templates die flexibel ingezet kunnen worden voor verschillende type e-mailcampagnes. We implementeren de templates in je E-mail tool en geven een gebruikerstraining. Vervolgens onderwerpen we de templates periodiek aan onze strenge APK E-mailkeuring, waardoor je zeker weet dat je e-mails altijd optimaal werken op ieder device en in elke e-mailclient. Daarnaast ben je er ook van verzekerd dat je altijd van de nieuwste snufjes gebruik kunt maken!

Futureproof

Door kinetic design en interactieve technieken toe te passen in e-mails, kunnen steeds meer functionaliteiten van een website of app naar e-mail worden verplaatst. Hierdoor hoeven je klanten steeds minder te wisselen tussen verschillende kanalen. Dat biedt kansen voor e-mail. Wij passen innovatieve technieken en functionaliteiten zoals product sliders, hamburger menu’s, in e-mail quizzen en live- en location based content doelgericht toe en zorgen ervoor dat jouw e-mailtemplates altijd klaar zijn voor de toekomst.

SERVICES

Wat we voor je doen

Visual design

Development

Implementatie in E-mail tool

Gebruikerstraining

E-mail APK check

Doe de gratis E-mail Quickscan


Benieuwd hoe up-to-date jouw e-mails zijn? Stuur ons de webversie van je e-mailtemplate. We doen een gratis quickscan!

BEDANKT!
WIJ NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP
Oeps, er ging iets mis!
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
Privacystatement© 2020 Rapidsugar is ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd