E-mail templates ontwikkelen

Werkt jouw e-mailtemplate optimaal op elk device en maak je al gebruik van alle interactieve mogelijkheden in e-mail? RapidSugar heeft een team van visual designers en front-end developers die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van multifunctionele, interactieve en volledig op maat gemaakte e-mailtemplates, landingspagina’s en formulieren voor alle gangbare e-mailtools.

Blokkendoos methode

We bouwen modulair opgezette templates die flexibel ingezet kunnen worden voor verschillende type commerciële, transactionele en servicegerelateerde e-mails. Bij het opzetten van een campagne selecteer je uit het basistemplate de elementen die je wilt gebruiken en voeg je de content toe. Hiermee bespaar je tijd en voorkom je inconsistentie en fouten in templates. Het is ook mogelijk om interactieve elementen zoals hovereffecten, image sliders, reviewfuncties, uitklapbare menu’s en tabs, socials feeds en formulieren zoals een poll of quiz in de templates te integreren.


ALtijd up-to-date

Alle ontwikkelde templates worden geoptimaliseerd voor elk device en jaarlijks aan een ''APK-keuring'' onderworpen. Zo zijn ze altijd up-to-date.

SERVICES

Wat we voor je doen

Visual design

Bouw template

Implementatie in E-mail tool

Gebruikerstraining

Jaarlijkse APK-keuring

Zelf ook werken met een flexibel e-mailtemplate?

Ons team is klaar om aan de slag te gaan. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

BEDANKT!
WIJ NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP
Oeps, er ging iets mis!
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.
BEDANKT! WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP..
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
PrivacystatementCertificering© 2019 RapidSugar