Is jouw organisatie nog AVG compliant?

Op 16 juli deed het Europese Hof van Justitie een uitspraak met enorme consequenties voor het internationale dataverkeer. Het Privacy Shield, de juridische basis voor doorgifte van data aan ruim 5500 Amerikaanse organisaties, werd onrechtmatig verklaard. Door de uitspraak is iedere doorgifte van data onder het Privacy Shield een directe overtreding van de AVG. Uit onderzoek blijkt dat 70 procent van de organisaties data deelt met Amerikaanse cloud aanbieders, hostingpartijen, sociale netwerken en andere tools.

Welke impact heeft de uitspraak voor jouw marketing tools en welke stappen moet je zetten om weer AVG compliant te worden? Om je te helpen bij deze vraagstukken heeft DDMA, de branchevereniging voor data driven marketing, een handig document met tips, achtergrondinformatie en antwoorden op de meest gestelde vragen opgesteld. Het document helpt je bij het in kaart brengen van de consequenties van de uitspraak en het bepalen van de juiste vervolgstappen.

Bekijk het document van DDMA.

Contact

MEer weten?

Neem contact met ons op, dan kijken we binnenkort samen - en onder het genot van een kop koffie - hoe we jouw data-driven campagnes kunnen opzetten of verbeteren.
Contact
GO!
Privacystatement© 2020 Rapidsugar is ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd
X

rapidsugar lab mails

Meld je aan

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.