RapidSugar | Het e-mail performance bureau

Vacature Online Marketing Strateeg (24-32u)

Dit is jouw nieuwe werkgever

RapidSugar is een e-mail performance bureau. We bedenken, ontwikkelen en beheren interactieve en creatieve campagnes en concepten voor onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld leadgeneratie, retentie en winback campagnes, waarin e-mail een belangrijk communicatiekanaal is. We combineren onze creatieve talenten met strategische inzichten en technische vaardigheden. Door deze mix van disciplines maken we het verschil. Daardoor kunnen we mooie resultaten behalen voor opdrachtgevers zoals KLM, ING, Marktplaats en Discovery Channel.

Dit ga je doen

Op korte termijn hebben we plaats voor een Online Marketing Strateeg met een talent voor het bedenken van creatieve communicatie concepten. Je vertaalt marketingcommunicatievraagstukken naar inventieve, effectieve en opvallende e-mailcampagnes. Je onderbouwt je ideeën met een degelijke marketinganalyse en bent uitstekend in staat om onze klanten te enthousiasmeren en te activeren. Tevens bedenk en beschrijf je performance verhogende tactieken, zoals het testen van response en het gebruiken van conversie beïnvloedende variabelen. Je hebt in deze functie veel contact met zowel opdrachtgevers als met medewerkers van RapidSugar.

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding, bij voorkeur in de richting Marketing of Bedrijfskunde. Je hebt aantoonbare en relevante werkervaring in Interactieve Marketing en/of CRM of e-mailmarketing, het liefste opgedaan bij een bureau. Je vertaalt een klantvraag met gemak naar een origineel, strategisch concept en je weet wat wel en niet werkt op creatief en technisch vlak. Ook ben je vaardig in een technische omgeving (database, CRM, personalisering).

Je bent representatief, je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je beschikt over een zelfstandige en initiatiefrijke houding. Bij voorkeur ben je woonachtig in (de omgeving van) Amsterdam.

Dit bieden wij

  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid voor 24 of 32 uur in de week
  • Een marktconform salaris
  • Een informele, gezellige werkomgeving met een gezellige vrijdagmiddagborrel

Geïnteresseerd? Stuur je cv met motivatiebrief naar Sam Borst via vacature@rapidsugar.nl