fbpx

RapidSugar | Het e-mail performance bureau

RapidSugar interim

Detachering voor e-mailmarketing
De flexibele e-mailprofessionals van RapidSugar zijn altijd beschikbaar om op interimbasis jouw e-mailmarketing te versterken. Handig bij zwangerschap, langdurige ziekte of een andere tijdelijke vervanging.

Ook om extra capaciteit te creëren of het kennisniveau van e-mailmarketing binnen jouw organisatie te verhogen zijn onze interimmers uitstekend inzetbaar. Zo kan je drukke periodes beter opvangen en strategische veranderingen rondom e-mailmarketing sneller implementeren.

RapidSugar interim: snel, flexibel en efficiënt. En altijd met jouw e-mailperformance als richtpunt.

Interim e-mailmarketeers
Onze e-mailmarketingspecialisten zijn ervaren krachten op het gebied van e-mailmanagement, -development en -uitvoering.

Gedetacheerd zijn zij in staat om jouw e-mailmarketing efficiënter én effectiever te maken. Onafhankelijk of in teamverband werken ze aan een hogere e-mailperformance voor jouw organisatie.

We hebben ervaring in de meest uiteenlopende organisaties en sectoren. Van de grootste multinationals tot Nederlandse webshops: wij hebben ermee gewerkt. Daarom kunnen we overweg met vele verzendplatformen en CRM- en CMS-systemen.

En het allermooiste: elke interimmer kan altijd terugvallen op de kennis, ervaring en grootte van RapidSugar. Onze strategen, designers, developers, projectmanagers en trafficmanagers zijn met één telefoontje ingeschakeld om jou te helpen.

Interim e-maildevelopers
Bij RapidSugar werken back-end developers die al jaren in de e-mailmarketing zitten. Ze hebben kennis van bewezen platformen als Selligent, Tripolis en Clang.

Ze kunnen campagnes ontwikkelen, koppelingen met CRM- en CMS-systemen opzetten, databases inrichten, stored procedures schrijven en nog veel meer. Allemaal op interimbasis.

Ook onze front-end developers kunnen we detacheren. Heb je iemand nodig die responsive templates ontwikkelt? Iemand die e-mails opmaakt? Iemand die segmenten kan aanmaken, rapportages kan verzorgen en data-analyse kan doen?

Jij vraagt, wij komen op kantoor en regelen het.