fbpx

RapidSugar | Het e-mail performance bureau

Detachering voor e-mail marketing

De flexibele e-mail professionals van RapidSugar zijn altijd beschikbaar om op interimbasis jouw e-mail marketing te versterken. Handig bij zwangerschap, langdurige ziekte of een andere tijdelijke vervanging.

Ook om extra capaciteit te creëren of het kennisniveau van e-mail marketing binnen jouw organisatie te verhogen zijn onze interimmers uitstekend inzetbaar. Zo kan je drukke periodes beter opvangen en strategische veranderingen rondom e-mail marketing sneller implementeren.

RapidSugar interim: snel, flexibel en efficiënt. En altijd met jouw e-mail performance als richtpunt.

 

 

 

Hoe kunnen wij je helpen?

Stel je vraag:

Interim e-mail marketeers

Onze e-mail marketing specialisten zijn ervaren krachten op het gebied van e-mail management, -development en uitvoering.

Gedetacheerd zijn zij in staat om jouw e-mail marketing efficiënter én effectiever te maken. Onafhankelijk of in teamverband werken ze aan een hogere e-mail performance voor jouw organisatie.

We hebben ervaring in de meest uiteenlopende organisaties en sectoren. Van de grootste multinationals tot Nederlandse webshops: wij hebben ermee gewerkt. Daarom kunnen we overweg met vele verzendplatformen en CRM- en CMS-systemen.

En het allermooiste: elke interimmer kan altijd terugvallen op de kennis, ervaring en grootte van RapidSugar. Onze strategen, designers, developers, projectmanagers en traffic managers zijn met één telefoontje ingeschakeld om jou te helpen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Stel je vraag:

Interim e-mail developers

Bij RapidSugar werken back-end developers die al jaren in de e-mail marketing zitten. Ze hebben kennis van bewezen platformen als Selligent, Tripolis en Clang.

Ze kunnen campagnes ontwikkelen, koppelingen met CRM- en CMS-systemen opzetten, databases inrichten, stored procedures schrijven en nog veel meer. Allemaal op interimbasis.

Ook onze front-end developers kunnen we detacheren. Heb je iemand nodig die responsive templates ontwikkelt? Iemand die e-mails opmaakt? Iemand die segmenten kan aanmaken, rapportages kan verzorgen en data-analyse kan doen?

Jij vraagt, wij komen op kantoor en regelen het.

 

 

Hoe kunnen wij je helpen?

Stel je vraag: