fbpx

RapidSugar | Het e-mail performance bureau

Strategie

Van doelstelling naar resultaat

Inzicht is veelzijdig. Sommigen zien inzicht als het Eureka!-moment en anderen vinden inzicht in het gedrag van mensen. En dat terwijl wéér een andere groep inzicht ziet als kennis en ervaring uit het verleden.

Gedrag = inzicht

RapidSugar ontwikkelt strategieën vanuit klantgedrag. En dat is niet iets wat je aan consumenten kunt vragen. We kunnen niet vragen of iemand liever op vrijdag of op zaterdag boeken bestelt. Dat kunnen we wel zien. Gedragsdata biedt de sleutel tot inzicht – en daar bouwen we op. Selligent helpt ons om het gedrag te ontdekken, te analyseren en te verwerken.

Jarenlange ervaring

Door de jaren heen (we doen dit al sinds 1999) hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van onder andere contactstrategieën, leadgeneratie, contentmarketing en het optimaliseren van campagnes en de daarbij horende conversie. We weten wat werkt en wat niet. We putten uit die ervaring om de juiste strategie neer te zetten.

Altijd unieke campagnes

Maar we vergeten nooit wat de kracht is van het Eureka!-moment. Omdat ieder merk anders is, gaan we voor ieder merk op zoek naar een unieke campagne.

We zoeken samen met jou naar het kruispunt tussen merk en consument. Van daaruit geven we gerichte, strategische adviezen die passen bij jouw doelstellingen.