fbpx

RapidSugar | Het e-mail performance bureau

Operatie

Zorgvuldig projectmanagement

Als je kiest voor een bureau verwacht je niet alleen werk van hoge kwaliteit, maar ook service waar je blij van wordt. We doen onze uiterste best om jou perfect van dienst te zijn.

Vast aanspreekpunt

Je krijgt als klant bij RapidSugar een vast aanspreekpunt. Iemand die weet wat jij wil, hoe je merk in elkaar steekt en hoe jouw doelgroep reageert. Ook als jij even niet bereikbaar bent, weten we bij RapidSugar precies wat je van ons verwacht. En we kennen Selligent als onze broekzak, dus je campagnes zijn bij ons in goede handen.

Teamwork

We werken bij RapidSugar vanuit teams. Zo is er één team dat al jouw trafficwerk kan verzorgen, en zijn er teams die op projectbasis werken. De projectteams zijn ideaal als je grotere projecten hebt, zoals leadgeneratie, across-the-line-campagnes en CLM-trajecten.

Dus of jou nou alleen een strategie zoekt, of alleen een verzendhuis, of alles van strategie tot verzending wilt laten verzorgen: RapidSugar kan je helpen.

Full Service

Wij zijn niet alleen full service in onze diensten, maar ook in de kwaliteit van onze dienstverlening. We zorgen ervoor dat je je niet druk hoeft te maken om je verzending en dat je campagne soepel verloopt.