fbpx

RapidSugar | Het e-mail performance bureau

Zo gebruik je de kracht van Selligent

Selligent is data- en eventgedreven marketingsoftware waarmee je interactieve, gepersonaliseerde en crossmediale campagnes kunt opzetten.

Zo. Een hele mond vol.

We omschrijven Selligent ook weleens als de Rolls Royce onder de marketingsoftware. En omdat wij Premium Partner zijn van Selligent zeggen we ook weleens dat wij die Rolls Royce rijden. Maar wel waar jij naartoe wilt, natuurlijk.

Selligent is op verschillende manieren te gebruiken:

  • 1. Selligent SaaS-platform
    Op het SaaS-platform bevinden al je campagnes zich in the cloud. In een shared omgeving werken wij samen met jou aan leadgeneratie, acquisitie, klantcontactstrategieën, behoud en andere campagnes. Doordat jouw Selligent-platform zich in de cloud bevindt, ga je altijd mee met de laatste updates.
  • 2. Selligent in-house
    Als je de volledige controle wilt, is een in-house Selligent-installatie een goed idee. Je kunt je eigen veiligheidssystemen inrichten, maar moet ook zelf zorgen voor de implementatie van updates. Ook hierin kunnen we met je samenwerken.
  • 3. Selligent Express
    Zelf een campagne creëren kan natuurlijk ook. We bieden daarvoor Selligent Express aan. Met deze self-service dienst kan je gemakkelijk op iedere computer aan de slag. Wij adviseren en ondersteunen jou daarbij naar wens.

Het voordeel van Selligent
Selligent is een echte alles-in-een-oplossing, die uitstekend te gebruiken is voor data- en eventgedreven campagnes. Geen halfslachtig gedoe meer in verschillende programma’s, maar directe duidelijkheid en uitstekende ondersteuning. Jouw gemak staat voorop.

Wil je meer weten over onze Selligent-oplossingen? Klik hier en stel je vraag.