fbpx

RapidSugar | Het e-mail performance bureau

Twee nieuwe aanwinsten voor RapidSugar

RapidSugar stelt met trots twee nieuwe medewerkers voor. Het team wordt versterkt door een kersverse traffic manager en copywriter.

Na een carrièrestart als contentmanager vervult Femke Dijkstra tegenwoordig de functie van traffic manager bij RapidSugar. Zij is verantwoordelijk voor de coördinatie van e-mailmarketingcampagnes voor onder andere ASN Bank, Binck Bank en Reumafonds. Ze begeleidt het proces van begin tot eind en is eindverantwoordelijk voor de output.

Na jaren schrijfervaring te hebben opgedaan bij organisaties als Hearst Magazines en haar eigen bedrijf Buro Kordaat, versterkt Linda van Baren het team van RapidSugar als copywriter en strateeg. Ze ontfermt zich over de e-mailcopy van onder andere Marktplaats, KLM en de Persgroep. Daarnaast houdt ze zich bezig met de interne marketing en het ontwikkelen van e-mailstrategieën voor klanten.

En we blijven uitbreiden! Momenteel zijn we op zoek naar een Marketing & Sales Manager, een Traffic Manager, en een Selligent (of SIM) Campaign Developer. Ben jij wie we zoeken? Bekijk de vacatures hieronder, en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Marketing & Sales Manager

Traffic Manager

Selligent (of SIM) Campaign Developer