fbpx

RapidSugar | Het e-mail performance bureau

RapidSugar zet wederom ISO 27001 certificering voort

Ook dit jaar werd RapidSugar het figuurlijke hemd van het lijf gevraagd tijdens de externe audit van BSI. Met succes, want RapidSugar is alweer voor het vierde jaar op rij met vlag en wimpel geslaagd voor het ISO 27001 certificaat informatiebeveiliging.

De informatiebeveiligingsnorm NEN-ISO/IEC 27001 specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van het ISMS (Information Security Management System). Hiermee wordt de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid van informatie gewaarborgd.

Gabriël Koops, Directeur Marketing & Sales bij RapidSugar, zegt hierover het volgende:

“In mei 2018 moeten organisaties voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bij overtreding van deze wet kunnen boetes oplopen tot 20 miljoen of 4% van de wereldwijde omzet. Deze wet en de handhaving daarvan zijn weer strenger, en gegevensbescherming is voor iedere organisatie een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Als RapidSugar zijn we dan ook heel blij dat we onze informatiebeveiliging al zoveel jaren perfect op orde hebben. Niet alleen op het gebied van ICT hard- en software, maar ook als gedachtegoed bij al onze medewerkers!”.