fbpx

RapidSugar | Het e-mail performance bureau

RapidSugar werkt ook met Tripolis

Op 15 oktober 2014 hebben we een samenwerkingscontract getekend met de e-mail serviceprovider Tripolis. Samen met deze bekende naam in e-mailland willen we nog meer mooie cases maken.

Deze samenwerking betekent voor ons een verbreding van het dienstenpakket en een welkome nieuwe bron van kennis en kunde voor Tripolis. Voor marketeers die (gaan) werken met de tool van Tripolis is onze expertise en ervaring direct in te zetten.

Bart Pluis, onze directeur, is daar zeer over te spreken: “Deze nieuwe samenwerking met Tripolis helpt ons om een nieuw segment in de markt aan te boren en ook daar te werken voor performance. Resultaatverbetering staat hoog op het lijstje van veel marketeers en daar willen wij zo aan bijdragen.”

Ook Joost Nienhuis, CEO bij Tripolis, is tevreden over de nieuwe stap: “Het is heel logisch dat RapidSugar en Tripolis de handen ineen slaan om gezamenlijk de markt te bedienen. De kennis en kunde van RapidSugar sluit perfect aan bij die van Tripolis. Samen gaan we mooie cases bouwen.”

Over Tripolis
Tripolis Solutions, opgericht in 1999, is één van de eerste Europese e-mail service providers (ESP) die technische oplossingen ontwikkelt op het gebied van e-mail marketing, mobile marketing en social marketing. Deze en andere diensten worden geleverd via een netwerk van industry leading partners. Tripolis Solutions biedt effectieve oplossingen die opdrachtgevers helpen bij het aangaan, onderhouden en uitbouwen van belangrijke relaties.