fbpx

RapidSugar | Het e-mail performance bureau

RapidSugar verwelkomt nieuwe directeur Marketing & Sales

Met trots stellen wij onze nieuwste aanwinst voor: Gabriël Koops. Gabriël stort zich sinds februari op de marketing en sales werkzaamheden binnen RapidSugar.

In de afgelopen 20 jaar heeft Gabriël werkervaring en kennis opgedaan op het gebied van databasemarketing in diverse commerciële functies. Hij heeft onder andere gewerkt bij CRM Factory, 4DMS, Dutch Giraffe en Rotaform. Ook heeft hij twee jaar een eigen bedrijf gehad, genaamd MiCTi (Marketing, ICT en Intelligence) en is hij in diverse interim rollen gestapt als ZZP’er.

Binnen RapidSugar is Gabriël verantwoordelijk voor het leiden van de marketingactiviteiten. Hij zal zich daarnaast ontfermen over de huidige klantrelaties en zich bezig houden met het werven van nieuwe klanten.

Gabriël: “RapidSugar is een prachtig full service bedrijf op het gebied van e-mail performance met een indrukwekkende lijst aan klanten. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om samen met deze en nieuwe klanten succesvolle nieuwe e-mailconcepten te bedenken en uit te voeren.”

We heten Gabriël van harte welkom binnen ons team! En we blijven uitbreiden. We zijn namelijk op zoek naar een Visual Designer, een Online Marketing Strateeg, en een Traffic Manager. Ben jij wie we zoeken? Bekijk de vacatures hieronder, en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Vacature Visual Designer (24u)
Vacature Online Marketing Strateeg (24-32u)
Vacature Traffic Manager (vervanging zwangerschapsverlof)