fbpx

RapidSugar | Het e-mail performance bureau

RapidSugar

De Selligent Expert voor merken met ambitie

homepage-background
RapidSugar is een full service e-mailmarketing bureau. We helpen organisaties met het structureel verhogen van klantwaarde door de e-mail performance te verbeteren. Dit doen we door het bedenken van creatieve e-mailconcepten, het opzetten van relevante en gepersonaliseerde communicatie, en het automatiseren van bestaande en nieuwe e-mailprocessen.

We werken hard om de e-mail performance van onze klanten te verhogen. Vaak begint dit met het automatiseren van de processen rondom e-mail. Dat leidt tot een enorme efficiency verbetering, snelle doorlooptijden en lagere kosten. Automatisering maakt het vervolgens mogelijk om op basis van klantprofielen slimme en relevante e-mails te sturen. Waardoor de conversie toeneemt en de omzet en klantwaarde structureel worden verhoogd.

Kortom, we verhogen de email performance van onze klanten door kosten te reduceren en de omzet te verhogen.

Bij RapidSugar zijn we daar al sinds 1999 mee bezig. Eerst als puur e-mail marketingbureau, later als e-mail performance expert. We hebben geleerd wat een ijzersterk design kan doen, ontdekt dat elk woordje een verschil kan maken en gezien hoe belangrijk personalisatie is voor een hogere performance. We kennen de statistische valkuilen waar veel marketeers onbewust in trappen. En we weten hoe we significante en consistente resultaten kunnen behalen én meten. We stellen de klanten van onze klanten altijd centraal. Relevantie is het kernwoord, met als doel om de klanten langer vast te houden, oude klanten terug te winnen of simpelweg meer omzet te genereren.

Daar gebruiken we uitsluitend de beste e-mailtools voor. We hebben ervaring met meerdere systemen maar zijn bij uitstek de Selligent specialist. We hebben meer dan 10 Selligent ontwikkelaars in dienst en zijn al vanaf 2003 een belangrijke Selligent partner in Nederland. We beheren zelfs als enig bureau in Nederland een eigen Selligent platform waar onze klanten gebruik van kunnen maken.

RapidSugar is specialist in een ontzettend complex en boeiend vakgebied. We zijn de Selligent expert voor merken met ambitie.